Meteen naar de inhoud

Soulstate Wellness

In Nederland boeken 1,5 miljoen mensen elke week een kamer in een Hotel, Airbnb, B&B of een andere vorm van overnachting. Gasten die onder te verdelen zijn in twee groepen; harde werkers en harde genieters. Beide groepen hebben één ding gemeen. Ze willen allemaal ontspannen en veilig slapen na een drukke dag, of nacht.De recreatie-branche staat in Nederland hoog aangeschreven in luxe en kwaliteit. Gasten waarderen hun verblijf met hoge cijfers. De branche doet heel veel om het haar gasten zo aangenaam te maken en dit wordt enorm gewaardeerd  door uw gasten.
En toch denken wij dat het nog meer kan. Niet door te zeggen wat u allemaal beter kan doen, maar door een service te bieden die uw gasten nog meer een completere beleving geeft. Misschien bent u al een beetje nieuwsgierig geworden. We zullen het u  uitleggen

Wat is het?

Wat betekent Soulstate Wellness voor u

Recreatiebedrijven

Sinds kort doet de Wellness-beleving zijn intrede in de horecabranche en deze complete beleving wordt erg gewaardeerd door uw gasten. Bovenop uw eigen beoordeling waardeert de gast de Wellness-beleving met een 8,5. Maar het is natuurlijk logisch dat niet elk bedrijf een eigen afdeling heeft die mogelijkheid biedt voor een aparte Wellness-ruimte. Vandaar dat Soulstate Wellness een mooie optie is. Met Soulstate Wellness bieden wij u de mogelijkheid om uw gasten extra te verwennen met heerlijke massages of andere lichaamsbehandelingen bij u op de locatie.

Gasten

Stelt u zich eens voor, u hebt een overnachting geboekt bij een fijn Hotel, Airbnb of Bed&Breakfast. U bent al de hele dag in de weer met leuke dingen en u bedenkt zich dat u 's-avonds wel wat ontspanning kan gebruiken. U hebt alleen geen zin om er weer uit te moeten en om een Wellness-aanbieder in de buurt te vinden. Dan is Soulstate Wellness wat u op dat moment nodig heeft. Via uw Hotel, Airbnb of Bed&Breakfast boekt u makkelijk een masseur, schoonheidsspecialist of een andere aanbieder van wellness-behandelingen. U kunt ook online boeken via onze website. Wij komen dan bij u op uw kamer en u ontvangt een heerlijke ontspannen behandeling.

Hoe werkt Soulstate Wellness?

Het werkt heel eenvoudig. Uw geeft aan ons door wat uw wilt en wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste tijd op de juiste plaats. Wij nemen zelf alle attributen mee voor een plezierige behandeling. Het enige dat we vragen is een ruimte waar we de behandeling kunnen uitvoeren. Dit kan mag de kamer zijn maar een andere ruimte mag ook. Zolang de temperatuur en de sfeer maar aangenaam is.

  • vraag ons welke behandelingen mogelijk zijn
  • één op één sessie
Translate »