Meteen naar de inhoud

RoomService

Met RoomService biedt Soulstate massages recreatie-bedrijven en haar gasten een mogelijkheid om tijdens het verblijf te genieten van een heerlijke ontspanningsmassage. Wat is er nou fijner dan relaxen op de hotelkamer, of in de B&B of AirBNB, en dan uit te kijken naar een lekkere massage. Net aangekomen, de hele dag gewinkeld of voor werk overnachten dan is dit een ultieme beloning na een drukke dag. Direct na de behandeling in bed kruipen en niet meer naar huis hoeven te reizen zorgt voor die extra dimensie. De volgende dag ontspannen wakker worden met genoeg energie voor weer een nieuwe dag met allerlei inputs, verassingen en activiteiten. Bedrijven bieden hiermee een extra cadeautje voor haar gasten naast de overweldigende gastvrijheid die gasten ontvangen vanaf de aankomst en gasten komen hierdoor zeker terug.

Voor wie is RoomService

Bekijk hieronder de voorwaarden

Recreatie-bedrijven

Met RoomService bieden wij u de mogelijkheid om uw gasten extra te verwennen met heerlijke massages bij u op de locatie. Het werkt heel eenvoudig. Uw geeft aan ons door wat uw gast wil en wij zorgen ervoor dat de juiste persoon op de juiste tijd op de juiste plaats is. Wij nemen zelf alle attributen mee voor een plezierige behandeling. Het enige dat we van u vragen is een ruimte waar we de behandeling kunnen uitvoeren. Dit kan een kamer zijn maar een andere ruimte mag ook. Zolang de sfeer en temperatuur maar aangenaam is. Wilt u uw gasten nog meer beleving bieden dan u al doet dan werken we graag met u samen. Stuur een e-mailbericht en vraag naar onze voorwaarden.

Gasten

Ontspannen tijdens uw verblijf was nog nooit zo makkelijk. Na aankomst, na het shoppen of na een intensieve activiteit direct een behandeling op uw eigen kamer. De behandeling vindt plaats bij u op de locatie. U kunt na de behandeling blijven genieten van uw verblijf zonder nog te hoeven reizen. U kunt direct voor meerder kamergenoten boeken. Zo geniet u samen van een ontspannen moment. U zult zich na de behandeling als herboren voelen en verder reizen of diverse activiteiten ondernemen, rond uw verblijf, voelt bijzonder ontspannen. Vraag bij uw receptie of zij voor u een behandeling willen boeken of stuur ons een e-mailbericht dan komen wij hier bij u op terug. Boek Een Overnachting en Ontdek Het Verschil.

Recreatie-bedrijven

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking en bent u benieuwd naar de volgende stap dan horen wij graag van u.

  • Voorwaarden neem contact met ons op

Gasten

Boek voor uw vertrek alvast een behandeling zodat u na aankomst direct kunt beginnen met ontspannen.

45minuten
  • Fullbody massage
  • 50,00 per behandeling
  • reiskosten € 0,20 per gereden kilometer
Translate »