Meteen naar de inhoud

Massage in-bedrijf

Met Soulstate massages geven we massages bij u op het bedrijf. Voor zo’n massage hebt u de keuze tussen een stoelmassage of een massage op massagetafel. Vaak wordt de voorkeur gegeven aan een stoelmassage omdat we deze over de kleding heen kunnen geven en daardoor is de drempel voor werknemers een stuk lager. Daarnaast is er steeds de keuze tussen een ontspannende massage of een stevige massage waarbij er op de spieren wordt ingewerkt. Bij een bedrijfsmassage ligt de focus dan telkens vooral op de nek, rug, schouders, armen en handen

Hoe werkt een bedrijfsmassage?

Op kantoor gaat de voorkeur vaak uit naar een stoelmassage gezien de massage in dit geval over de kleding heen gegeven kan worden. Dit maakt het extra toegankelijk en laagdrempelig om deel te nemen. Een ander pluspunt is dat we onze massagestoel(en) zonder probleem in een publieke ruimte kunnen opstellen en hiervoor geen aparte ruimte voorzien moet worden.

Bent u in de mogelijkheid om een aparte ruimte te creëren dan kan het interessant zijn om te kiezen voor onze massagetafel(s). In dit geval werken we rechtstreeks op de huid en maken we gebruik van massageolie waardoor we beter kunnen inwerken op diepliggende spierlagen. Bij massages met een minimum duurtijd van 15 minuten gaat onze persoonlijke voorkeur uit naar de massagetafel omdat uw werknemers zich dan lekker comfortabel kunnen neerleggen en hierdoor extra kunnen genieten van dit moment.

Wilt u graag wat meer info over de mogelijkheden voor bedrijfsfeesten, teambuilding, personeelsfeesten, seminaries, beurzen, etc.? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.
Roelof
Masseur

Voordelen van een bedrijfsmassage

Een massage biedt dus zowel mentale als fysieke gezondheidsvoordelen op lange termijn. Maar vooral vlak na de massage zullen medewerkers zich opgewekter voelen en vol goede moed terug in hun werk vliegen!

Een massage is ideaal om de werkstress bij uw medewerkers zowel te verlichten als te voorkomen. Rug-, nek- en schouderklachten zijn vaak het gevolg van langdurig bureauwerk en het omgaan met stress. Door de stramme spieren los te masseren, kunnen die klachten heel effectief verholpen worden. Daarmee verhoogt u het welzijn van werknemers én kunt u een deel van het ziekteverzuim in het bedrijf tegengaan.

Translate »