Meteen naar de inhoud

Laat jezelf verwennen met één van onze heerlijke massages, gewoon bij jouw thuis. Met WellnessOnRoute komen we bij jou langs zodat jij ná de behandeling zelf niet meer hoeft te reizen en heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere ervaring. Te boeken voor jezelf of voor meerdere personen!

Kijk snel op WellnessOnRoute en zoek de behandeling die het beste bij je past.

Kom je toch liever tot bij ons op locatie voor een welverdiende massage? Je kunt ook boeken voor  het Centrum voor Huid, Gezondheid en Vitaliteit in Zuidlaren.

Massage aan-huis

Je hoeft helemaal niets te regelen voor de massage, want wij brengen alle benodigde materialen mee naar jouw huis: van massagetafel tot olie, handdoeken en zelfs een rustgevend muziekje zal er niet aan ontbreken.

Je hoeft dus niets te regelen, enkel ervoor zorgen dat er voldoende ruimte is om onze tafel op te stellen. Eén massagetafel meet 1m x 2m.

Het is ook aangenamer voor jezelf om van een massage te genieten in een verwarmde kamer. In onze massagepraktijk in Zuidlaren zorgen we bijvoorbeeld altijd voor een aangename temperatuur tussen 22 en 24 graden.

Kijk snel op WellnessOnRoute en zoek de behandeling die het beste bij je past.

Je kan kiezen voor een ontspannende massage of een stevige massage. Daarnaast bieden we ook bindweefsel-, sport en fibromysagge aan. Meer info over onze soorten massages vind je op de respectievelijke pagina’s!
Roelof
Masseur

Massage in-bedrijf

Met WellnessOnRoute geven we massages bij u op het bedrijf. Voor zo’n massage hebt u de keuze tussen een stoelmassage of een massage op massagetafel. Vaak wordt de voorkeur gegeven aan een stoelmassage omdat we deze over de kleding heen kunnen geven en daardoor is de drempel voor werknemers een stuk lager. Daarnaast is er steeds de keuze tussen een ontspannende massage of een stevige massage waarbij er op de spieren wordt ingewerkt. Bij een bedrijfsmassage ligt de focus vooral op de nek, rug, schouders, armen en handen.

Kijk snel op WellnessOnRoute voor de mogelijkheden en stuur een bericht zodat we samen kunnen kijken welke behandelingen het beste bij het bedrijf passen. 

Translate »