Meteen naar de inhoud

Energetic massages

Het leven draait om energie en balans. Balans tussen rationaliteit en gevoel, tussen aandacht investeren en aandacht terug krijgen of balans tussen inspanning en ontspanning. Zo zijn er veel situaties denkbaar waarin de balans kan missen. Ook kunnen er soms periodes in het leven zijn wanneer je energie verliest en waarvan je niet precies weet hoe je daarmee om moet gaan of soms wil je gewoon even jouw verhaal kwijt en heb je direct een luisterend oor nodig. Dit zijn misschien zaken die je niet wilt bespreken met partners, familie of vrienden. Het zijn ook niet direct zaken waarmee je naar een huisarts, psycholoog of psychiater rent. Toch weet je dat het uiten en bespreken de eerste stap is naar een oplossing. Voor dit soort zaken zijn er “Energetic massages” van Soulstate. We gaan, tijdens de behandeling, in gesprek om nog ‘diepere’ ondersteuning te geven of gewoon een luisterend oor te bieden.  Geinteresseerd? Bel of stuur een e-mail en dan plannen we samen eerste afspraak in.

Soorten behandelingen

Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn en wat ze kosten.

Energie herstellende massage

Het doel van de Energie herstellende massage is om samen te kijken welke onderliggende problemen de oorzaak zijn voor blokkades in het lichaam. Door het achterliggende probleem te bepalen en, tijdens deze massage, te herstellen gaat de energie weer stromen. Klanten leren hun kernkwaliteiten, intuïtie en gevoel optimaal te benutten. Uitgangspunt daarbij is dat iedereen alle antwoorden in zich heeft, maar er vaak onvoldoende gebruik van maakt. In de begeleidende coaching ligt de focus op het ontdekken van eigenheid en levenskwaliteit, op waarderen en steunen op gevoel en intuïtie. In dit proces van het (her)ontdekken van je eigen antwoorden en kracht is Soulstate massages je tijdelijke gids.

Soul massage

Soulstate massages biedt met de 'Soul massage' een enerverende en verassende ontdekkingstocht naar de onbewust sturende en gedurende de opgroeiende fase onstane overtuigingen. Doormiddel van vragen die ik stel gaan we, tijdens de massagebehandeling, mentaal op zoek naar deze onderliggende gedachten en overtuigingen. Hierin geef ik ondersteuning door onbewuste patronen en blokkades naar boven te halen om deze te plaatsen of te verwerken. Zit jij vast in onbewuste patronen en lijkt het alsof je jouw eigen leven saboteert? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen.

Energie herstellende massage

Geeft, vanuit eigen intuïtie en gevoel, inzicht in oorzaken van energieblokkades in het lichaam. Kan antwoorden geven waarom bepaalde emoties zich uiten en bepaalde patronen zich voordoen.

60,00
  • 60 minuten per behandeling 6 behandelingen voor € 330,00
  • In praktijk of aan-huis
  • Aan-huis reiskosten € 0,25 per gereden kilometer
  • Locatie Praktijk Zuidlaren

Soul massage

De ideale situatie bestaat ook voor jou. Samen kijken we wat jouw ideale situatie is, hoe ver je van deze situatie afstaat en hoe de weg terug is naar de de ideale situatie.

60,00
  • 60 minuten per behandeling 6 behandeling voor € 330,00
  • In praktijk of aan-huis Functie
  • Aan-huis reiskosten € 0,25 per gereden kilometer
  • Locatie Praktijk Zuidlaren
Translate »